Danskernes mad

Anne Glad

Udkommer d. 03/11/2017
Hent forsidebillede
(475.00 KB)

Danskernes mad er historien om et køkken, der i stigende grad er baseret på nemme og hurtige måltidsløsninger, hvor sund kost ikke fylder alverden for flertallet, og hvor vi hygger os med kage, slik og sodavand, hver gang lysten melder sig. Bogen fortæller også historien bag nogle af de mest ærkedanske og mest populære produkter som 3-Stjernet salami, Stryhns leverpostej og KiMs ostepops. Undervejs kan du blive klogere på, hvorfor det er lige præcis er de varer, der ryger i indkøbskurven, og dykke ned i de overraskende regionale forskelle i vores lille madnation.

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702159714
Udgave 1
Udgivet 2017
Sider 284
Omslagsgrafiker Grethe Bruun
Vejledende pris: 249,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail