Frøken Jensens Kogebog

FrøkenKristine Marie Jensen

Udkommer d. 17/08/2017
Hent forsidebillede
(511.00 KB)

Fra Frøken Jensens Kogebog får du her et stort udvalg af de bedste opskrifter på klassiske danske retter.

 

  • De bedste frikadeller, karbonader, krebinetter, hakkebøffer og forloren hare
  • Flæskesteg og flæskesvær, hamburgerryg, glaseret skinke, flæsk og mørbradbøffer
  • Kåldolmere, grønlangkål, kalvespidsbryst, gode ben, tunge, hjerter og gule ærter
  • Hønsekødsuppe, kylling i skilt sovs og tarteletter med alt godt
  • Klassiske fiskeretter fra fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade over kogt torsk med sennepssovs til stegt rødspætte og hornfisk
  • Alt klassisk tilbehør: kartofler, grønsager, sovs og fond
Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702233049
Udgave 1
Udgivet 2017
Sider 48
Omslagsgrafiker Sara Mille Jessen - MilleArtDe
Vejledende pris: 69,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail