Frøken Jensens Kogebog

FrøkenKristine Marie Jensen

Udkommer d. 17/08/2017
Hent forsidebillede
(366.00 KB)

Fra Frøken Jensens Kogebog får du her et udvalg af de bedste opskrifter på sovs og saucer

  • De klassiske brune sovse, der smager – til bøffer, frikadeller, and og flæskesteg
  • Rødvinssovs, pandesovs, BBQ-sovs, vildtsovs
  • De lækre hvide saucer: bechamel, bearnaise, hollandaise, mousseline – og hvordan det lykkes
  • Sovs med bl.a. løg, tomater, stikkelsbær og svampe
  • Kolde sovse som urtesovs, rævesovs og cumberlandsovs
  • Peberrodssovse samt salsa, pesto og tilberedt smør

Frøken Jensens Kogebog har været grundkogebogen i danskernes hjem siden 1901, og over en million har købt og brugt den. Frøken Jensen hjælper med sikre opskrifter, der giver god mad på bordet. Kogebogen er revideret, så den passer til den moderne families ønsker og madvaner.

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702233063
Udgave 1
Udgivet 2017
Sider 48
Omslagsgrafiker Sara Mille Jessen - MilleArtDe
Vejledende pris: 69,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail