Ved en krumning på floden

V.S. Naipaul

Udkommer d. 17/04/2019
Hent forsidebillede
(4.00 KB)

Genudgivelse i Gyldendals Bekkasinserie.

Da Salim, hvis familie er indisk, men gennem generationer har boet på Afrikas østkyst, får tilbudt at købe en forretning længere inde i Afrika, griber han chancen. Han bryder op fra sin familie og det samfund, hvis regler og normer han finder anakronistiske og livsbegrænsende, og slår sig ned i det nys selvstændige land, i byen ved en krumning på floden, for at begynde et nyt liv der.
Det går godt med forretningen, men landets nye styre giver problemer. Salim føler sig mere og mere trængt, og de mennesker, han har lært at kende, viser sig at være strandede eksistenser, der lever på hvert sit selvbedrag og lige så lidt som Salim ved, hvem de er, og hvor de står i den verden, de lever i.

Gyldendals Bekkasinbøger blev lanceret i 1962. Serien henvendte sig til et litterært publikum og rummede forfattere som Knut Hamsun, Albert Camus og Vladimir Nabokov. Nu vender Gyldendals Bekkasinbøger tilbage med nye værker i verdensklasse -  stadig i sit karakteristiske stribede design af Austin Grandjean.

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702234626
Udgave 5
Udgivet 2019
Sider 304
Omslagsgrafiker Alette Bertelsen - Alette B
Oversætter Johannes Riis
Vejledende pris: 99,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail