Spis tarmen sund og tab dig

Stine Junge Albrechtsen

Udkommer d. 29/12/2017
Hent forsidebillede
(872.00 KB)

I Spis tarmen sund og tab dig får du opskriften på et effektivt vægttab, der gør underværker for din tarmflora, så du efter vægttabet kan blive ved med at holde vægten.

De omkring 50 billioner bakterier, som lever i dine tarme, kan ikke alene påvirke dine følelser og tanker, men de kan også påvirke din vægt, så du oplever, at det er umuligt at smide de overflødige kilo. Men på 48 timer kan du med en overvejende grøn kost ændre dine tarmbakterier, og hvad de producerer af stoffer. Derved kan du få et mikrobiom, som producerer hormoner, der hjælper dig med at smide de overflødige kilo.

Stine Junge Albrechtsen er klinisk diætist med mange års erfaring indenfor vægttab og tarmlidelser. I Spis tarmen sund og tab dig forener hun begge specialer og giver dig en bog med 50 lækre og næringsberegnede opskrifter og en overskuelig plan for dit vægttab. Reglerne er enkle – spis fiberrigt og grønt suppleret med gode fedtstoffer og probiotiske fødevarer. Det vil gøre din tarmflora sund, få dig til at tabe dig og give dig en glad, flad mave.

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702249958
Udgave 1
Udgivet 2017
Sider 198
Omslagsgrafiker Sarah Sanctuary Williams
Vejledende pris: 269,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail