Jenteloven. Feministisk førstehjælp

Sofie Frøysaa,Ulrikke Falch

Udkommer d. 25/10/2018
Hent forsidebillede
(2.31 MB)

HVORFOR ER PIGER oftere psykisk syge end drenge? Hvorfor synes mere end halvdelen af pigerne på ungdomsuddannelserne, at de er for tykke? Og hvorfor undskylder vi dårlig opførsel hos drenge med: ”han flirter bare (du ved jo, hvordan drenge er)”?


VI VED, at det må ændres. Så vi har lavet vores egen lov. Og den har vi tænkt os at følge resten af livet.


VI VED OGSÅ, at vi er sygt meget stærkere, når vi står sammen. Så nu laver vi et squad af kampklare piger – og vi har tænkt os at forandre verden. Vil du være med?

Sofie Frøysaa og Ulrikke Falch (kendt som Vilde fra tv-serien SKAM) har skrevet den bog, de selv havde brug for da de var 16 år og usikre på sig selv. I Jenteloven deler de generøst ud af erfaringer fra deres egne liv. Blandt andet oplevelser med spiseforstyrrelser og depression. Deres mål er at bygge et pigefællesskab, som slår hårdt ned på uretfærdighed og chikane, og give unge kvinder redskaber til at håndtere svære situatioer. Det er en inkluderende og humoristisk bog, men også nådeløs, grov og kompromisløs.

Jenteloven er en hårdtslående survival guide til unge, med et stort ønske om at øge unge kvinders bevidsthed om chikane og diskrimination i hverdagen – og vise hvordan, det kan håndteres.

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702277074
Udgave 1
Udgivet 2018
Sider 191
Omslagsgrafiker Maria Gossé
Oversætter Elisabeth Kiertzner
Vejledende pris: 199,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail