Brændt røget hængt sprængt

Columbus Leth,Nikolaj Juel

Udkommer d. 13-10-2020
Hent forsidebillede
(6,71 MB)

En passioneret jæger og kok laver sammen med en inkarneret lystfisker og fotograf lækker og moderne mad med ingredienser fra naturen. Sammen kaster de sig ud i de vilde teknikker, som kan bringe den friskfangede fisk og det nyligt nedlagte vildt til helt nye smagshøjder. De dykker ned i traditionelle og ældgamle teknikker, for at bruge dem på nye måder, der bringer vilde spiser ind på spisebordene. Mad over bål, kold- og vamrøgning, saltning og tørring. 

”Vi har brugt de sidste par år på at fiske og jage, og være ude i naturen så meget som muligt. Vi har lavet mad i det fri, ofte direkte i gløderne. Vi har sovet under åben himmel, og duften af bål og eventyr hænger stadig i vores tøj”.

”Take a walk on the wild side” – i naturen og derhjemme i køkkenet.

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702294965
Udgave 1
Udgivet 2020
Sider 240
Omslagsgrafiker Søren Damstedt
Vejledende pris: 349,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail