Brænde

Lars Mytting

Udkommer d. 23/12/2019
Hent forsidebillede
(2.49 MB)

Genudgivelse i hardback

Det er altid godt at bruge sin tid og sin krop til noget fornuftigt. At save, hente og kløve sit eget brænde er en videnskab og en lidenskab som mange – især mænd – dyrker. Der er noget dybt tilfredsstillende ved at stå med øksen i hånden i time efter time og tænke én tanke. Til bunds. Eller slet ikke tænke. Hvor man har lov til at stønne og bande samtidig med, at man gør, det der skal gøres. En beskæftigelse, som tilmed foregår udendørs i smukke omgivelser i haven, ved sommerhuset eller på ødegården.
I Danmark har hver fjerde bolig en brændeovn; der er omkring 800.000 flittige brændeovnsbrugere. Derfor er det på tide at der kommer en bog om at lave sit eget brænde.
Lars Myttings bog er spækket med fakta om at save, hente, kløve, stable og tørre sit eget træ, men kommer også ind på miljøaspekter, redskaber og brændeovne såvel som glæden og den æstetiske side af sagen. Ikke mindst indeholder den møder med mennesker der har et særligt forhold til brænde.
En nyttig instruktionsbog der vil fornøje ikke kun hardcore entusiaster, men alle der fyrer med brænde – hvad enten man køber det færdigt eller hugger selv.
 

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702299021
Udgave 4
Udgivet 2019
Sider 230
Omslagsgrafiker Mark Airs
Oversætter Michael Lambæk Nielsen
Vejledende pris: 149,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail