Kentuki

Samanta Schweblin

Udkommer d. 07/04/2021
Hent forsidebillede
(2.89 MB)

De er overalt. De er her. De er os.

De har infiltreret hjem i Hong Kong, butikker i Vancouver, gaderne i Sierra Leone, torve i Oaxaca, skoler i Tel Aviv, soveværelser i Indiana. De er ikke kæledyr eller spøgelser eller robotter. De er rigtige mennesker, men hvordan kan en person, der bor i Berlin, gå frit gennem stuen hos nogen i Sydney? Hvordan kan nogen i Bangkok spise morgenmad med dine børn i Buenos Aires, uden at du ved det? Især når disse mennesker er helt anonyme, ukendte, ikke sporbare.

Gennem skiftende perspektiver, i et samfund hvor kentukier, nuttede bamser med hjul, øjne og ører, der ser og hører, er den nye dille blandt mennesker rundt omkring i verden, afsløres skønheden ved forbindelsen mellem fjerntboende sjæle - men der er også en hæslig bagside ved vores stadig mere sammenkædede verden. At stole på fremmede kan føre til uventet kærlighed, legende møder og vidunderlige eventyr, men hvad hvis det også kan bane vejen for ufattelig terror?

Schweblin har skabt en mørk og kompleks verden, der både er velkendt, men også underligt foruroligende, fordi det er vores samtid, og vi lever i den - vi ved det bare ikke endnu.

Romanen Kentuki var nomineret til The 2020 International Booker Prize.

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702306200
Udgave 1
Udgivet 2021
Sider 304
Omslagsgrafiker Alette B
Oversætter Liv Camilla Skjødt
Vejledende pris: 199,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail