Jeg tæller mine skridt

Anne Sofie Hammer

Udkommer d. 27/08/2020
Hent forsidebillede
(174.00 KB)

En aften går Merles mor på værtshus og kommer ikke hjem igen. Ikke den næste dag, og heller ikke dagen efter.
                      Mormor er i Jylland, mor har en dårlig periode, og juleferien er lige begyndt. Så Merle beslutter at tage ud for at finde den far, som ingen vil fortælle hende om. Hun tror, hun ved, hvad han hedder, og måske hvor han arbejder. For Merle bliver det en rejse ud i det ukendte efter et menneske, hun aldrig har mødt - men som forhåbentligt vil hjælpe.

Jeg tæller mine skridt er en ny gribende og hjerteknugende fortælling af  Anne Sofie Hammer. Det er en  beretning om at være barn af en alkoholiker set gennem den 10-årige Merles loyale og kærlige blik. Jeg tæller mine skridt er ligesom forfatterens prisvindende bog, Vi ses, Pellerøv, velegnet til litteraturundervisningen på Mellemtrinnet.

 

Pressen skriver:

"En gribende fortælling om svigt på så mange planer, at jeg slet ikke kan rumme den. [...] den er OPLAGT på mellemtrinnet til litteraturlæsning. Læs den, læs den, læs den! Og del den så med alle du kan komme i nærheden af."
- Instagramprofilen @bogoplevelsen

"Det er hjerteskærende og stærkt skrevet. Til børn fra ca. 10-11 år og op, der kan lide realisme og barske historier der ender godt."
- Instagramprofilen @thejulesrules

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702307085
Udgave 1
Udgivet 2020
Sider 160
Omslagsgrafiker Inge Rand
Vejledende pris: 199,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail