En enkelt lille ting

Erin Watt

Udkommer d. 11/02/2021
Hent forsidebillede
(1.46 MB)

Da Beths søster dør i et trafikuheld, bliver Beths liv ændret for altid. Tre år senere har den 17-årige Beth fået nok af at blive holdt i stram snor af sine overbeskyttende forældre. En aften tager hun til fest, hvor hun møder den søde fyr Chase. De tilbringer natten sammen, og for første gang i sit liv har hun én lille oplevelse, hun kan have for sig selv.

Men hemmeligheden viser sig at være langt større, end Beth havde forestillet sig, da hun opdager, at Chase var føreren af den bil, der ramte hendes søster, den skæbnesvangre aften.

Chase har kæmpet med skyldfølelsen lige siden, og da det går op for ham, hvem Beth er, gør han alt for at undgå hende. Alligevel er det umuligt for begge at modstå tiltrækningen mellem dem. Men selv hvis Beth kan tilgive Chase, har deres kærlighed så overhovedet en fremtid, når alle omkring dem er fordømmende?

En enkelt lille ting er en rørende, klog og velskrevet teenageromance om kærlighed, tilgivelse og umulige valg af succesforfatterne til Royals-serien.

”Erin Watts bedste bog til dato.”   – HYPABLE

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702308389
Udgave 1
Udgivet 2021
Sider 316
Omslagsgrafiker Morten Gorm
Oversætter Astrid Heise-Fjeldgren
Vejledende pris: 199,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail