Maskernes hus

Lars Daneskov

Udkommer d. 08/10/2020
Hent forsidebillede
(687.00 KB)

Træd ind i Maskernes Hus (hvis du tør), hvor filmisk underlægningsmusik og gysende lydeffekter vil få det til at føles som at se en flm med ørerne.

Huset er stort og gammelt, og Cornelia har på ingen måde lyst til at bo der. Men hendes far har fundet en ny kæreste, og hendes mor kalder huset for en ny start. Cornelia savner bare alt det, der plejede at være hendes. Hvorfor skulle hendes forældre overhovedet have hende, når de ikke vil have hende alligevel? Det er der, de kommer. Skyggerne på væggen, når hun skal sove. De små bank på hendes dør og skridtene fra den tomme lejlighed ovenpå. Gråden, der lyder, som om den kommer fra de små ansigter på husets facade. Langsomt begynder Cornelia at forstå, hvorfor alle kalder det for Maskernes Hus.

Maskernes hus er en spøgelseshistorie om skilsmisse og savn og en gammel dame uden øjenbryn. En historie om at miste det, man havde og møde det, man ikke har lyst til at vide, findes. Bogen udkommer direkte til lyd og er indtalt af forfatteren. Jonas Kappel Lund har sørget for de stemningssættende soundscapes.

Fakta om bogen
Type Lydfiler
ISBN 9788702313185
Udgave 1
Udgivet 2020
Omslagsgrafiker Imperiet
Vejledende pris: 62,50

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail