Nye drømme i Halleholm

Ruth Kvarnström-Jones

Udkommer d. 12-03-2024
Hent forsidebillede
(4,45 MB)

I hyggelige Halleholm er Lovisa Lindegren, den stolte ejer af byens bedste bageri, ved at forberede sit bryllup med Axel, og de venter sig. Samtidig drømmer hun om at købe et lille vaffelbageri ved vandet, men da en hemmelig konkurrent overbyder hende, begynder hun at spekulere på, om nogen prøver at ruinere hende ... igen.

På den anden side af Atlanten, i New York, bor Lovisas søster, Johanna, med sin mand og deres børn. På trods af sit tilsyneladende perfekte liv og et topjob som førstefløjtenist ved Metropolitan Opera, længes Johanna efter sin familie i Halleholm. Og da Den Kongelige Opera i Stockholm slår en stilling op, booker Johanna en billet hjem.

Men netop som solen og varmen melder sin ankomst, bliver der pludselig vendt op og ned på Lovisas liv. Vil hverdagen i Halleholm nogensinde blive den samme igen?

Pressen skriver:

”Jeg har nydt de tidligere udgivelser om Halleholm, men denne var fantastisk. Kvarnström-Jones har virkelig skabt en underholdende og samtidig følelsesladet historie, og jeg har både grint og grædt.”
Goodreads

”Jeg anbefaler hele denne serie til alle – fantastisk historie, perfekte omgivelser, dejlige karakterer. Det er nogle af mine yndlingsbøger.”
Goodreads

”En helt vidunderlig bog, og jeg glæder mig til at læse mere af samme forfatter.”
Goodreads

”Charmerende og letløbende kærlighedsroman, som kan få selv de mest standhaftige til at overgive sig til hyggen og romantikken.”
Lektørudtalelse

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702387285
Udgave 1
Udgivet 2024
Sider 432
Omslagsgrafiker Emma Graves
Oversætter Lene Skovfoged Haagh
Vejledende pris: 249,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail