Den dristige kemiker

Sarah MacLean

Udkommer d. 29-02-2024
Hent forsidebillede
(2,06 MB)

I krig og kærlighed er eksplosioner uundgåelige..

Med sit viltre, krøllede hår, sine farverige kjoler og sin skarpe tunge er Lady Imogen Loveless lige så opsigtsvækkende som de eksplosioner, hun elsker at forårsage. Da hendes familie får nys om Imogens natlige aktiviteter med søstrene i Hell’s Belles, beslutter de, at hun har brug for en vogter – og de ved lige, hvem det skal være.  

Politikommissæren Thomas Peck er mere observant end de fleste, og selvom han har bedre ting at lave end at babysitte en rastløs lady, så siger hans intuition ham, at Imogen skjuler noget. Snart er Thomas hvirvlet ind i Imogens kaotiske verden, og selvom hemmelighederne står i kø, er kemien mellem dem sprængfarlig …

Den dristige kemiker er tredje bog i Hell’s Belles-serien om en gruppe kvinder i 1800-tallets London, som tager skæbnen i egne hænder og bekæmper de uretfærdigheder, der udspiller sig i skyggerne af byens ekstravagante selskabsliv.  

Pressen skriver:

"Jeg smidder alt, jeg har i hænderne, hver gang der udkommer en ny bog af Sarah MacLean."
– Emily Henry, Bestsellerforfatteren bag Strandæsning

"Den dristige kemiker er en perle... Den hylder kvinders styrke og eventyrene i en herlig selvvalgt familie. Hell's Belles skuffer aldrig."
– Fresh Fiction

"MacLeans karakterer er forfriskende progressive, og plottet har en energi, der stiger eksponientielt med romantikken og spændingen. Den dristige kemiker er en fornøjelse."
– Publishers Weekly

"MacLean leverer masser af action, dybe følelser og en eftertænksom kritik af magt og privilegier."
– Kirkus Reviews

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702387759
Udgave 1
Udgivet 2024
Sider 416
Omslagsgrafiker Lonnie Hamborg
Oversætter Ditte Plauborg Larsen
Vejledende pris: 229,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail