Den maskerede gud

Victoria Larm

Udkommer d. 13-03-2024
Hent forsidebillede
(1,42 MB)

1936. Der er gået tre år, siden Livia Seigel under dramatiske omstændigheder bortførte et barn fra en rigmandsvilla i Djurgården. Mikael Kejser, der pådrog sig uhelbredelige skader under bortførelsen, har fået at vide,  at han nu kun har kort tid tilbage at leve i, og han beslutter sig for at tage en grusom hævn. Han sætter alt ind på at finde Livia og det forsvundne barn.

Noel Bråkensköld, en velrenommeret læge, der bærer på en mørk fortid, påtager sig opgaven, som fører ham fra Stockholm over Zürich til Venedig og Laguna Morta, ‘Den døde lagune’. Her kommer han faretruende tæt på familien Seigels hemmeligheder og tvinges til at tage nogle livsfarlige beslutninger. Men der er flere, der har indledt jagten på det forsvundne barn. Mennesker, der er villige til at ofre deres venner, stikke deres nærmeste i ryggen, forråde deres velgørere og slutte sig sammen med deres fjender. Hvem er de, og hvorfor vil de gå så vidt for at nå deres mål? 

Den maskerede gud af den svenske forfatter Victoria Larm er andet bind i kriminalromanserien om pestmasken. En historisk spændingsserie, hvor læserne tages med på en halsbrækkende rejse ind i familien Seigels dramatiske verden af svigt og død og uventede alliancer.

 

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702388039
Udgave 1
Udgivet 2024
Sider 336
Omslagsgrafiker Simon Lilholt - Imperiet
Oversætter Allan Hilton Andersen
Vejledende pris: 249,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail