Elverdansen

Kamilla Oresvärd

Udkommer d. 07-03-2023
Hent forsidebillede
(1013,00 KB)

En ung kvinde forsvinder efter en løbetur. Hendes bil bliver fundet tæt ved skoven med åben dør og blod på rattet, og kriminalkommissær i Trollhättan, Anton Asplund, mistænker, at der er sket en forbrydelse.

Antons mor, den forhenværende dommer Mona Schiller, er flyttet tilbage til hjembyen efter en årrække i udlandet. Hun forsøger at genoptage forholdet til sine to voksne sønner, som hun forlod pludseligt for 15 år siden.

Frank, en af Monas bekendte fra byen, var for år tilbage hovedmistænkt, da hans 11-årige datter, Elsa, blev bortført af ukendte gerningsmænd i en hvid varevogn. Elsa blev aldrig fundet, men nu dukker Franks navn op i sagen om den unge kvindes forsvinden. Frank beder Mona om hjælp til at finde ud af, hvad der egentlig skete med Elsa dengang.

Mona opdager snart, at der under overfladen i det lille samfund ulmer en rand af mistro og religiøs fanatisme.

Elverdansen er andet bind i krimiserien om den stærke, uforfærdede og ABBA-elskende livsnyder Mona Schiller, der hjælper politiet med opklaringer, men skjuler sine egne mørke hemmeligheder.

Citater:

”Så spændende! Den holdt virkelig hele vejen.”
***** Goodreads

”Jeg kunne godt lide de forskellige karakterer, at de har hemmeligheder, og at der er hemmeligheder i det lille samfund. En god bog, simpelthen!”
**** Goodreads

”Korte kapitler, der holder tempoet; utrolig velskrevet, spændende, gode miljøer, godt sprog. Jeg kan lide karaktererne, især Mona og Hedda; de er så forskellige, men har virkelig fundet hinanden og er en god duo. Jeg venter med spænding på at få mere at vide om Mona, og hvad der egentlig skete med hendes mand.”
**** Bokus.se

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702390827
Udgave 1
Udgivet 2023
Sider 416
Omslagsgrafiker Islington Design v/Anders Timr
Oversætter Lilian Kingo Kure
Vejledende pris: 199,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail