Rosaline Palmer får sin bid af kagen

Alexis Hall

Udkommer d. 26-09-2023
Hent forsidebillede
(981,00 KB)

„Romantik, der er som skabt til fans af The Great British Bake Off.“ – Oprah Daily

Når man følger opskriften, får man de flotteste resultater. Rosaline Palmer har altid levet efter den regel – bortset fra da hun droppede ud af universitetet for at tage sig af sin datter. Nu står Rosaline uden en krone på lommen og med en lønseddel, der er lige så meget værd som bagepapir.

Men hvor der er piskeris, er der vej, og Rosaline har lige fået en plads i landets største bagedyst. Præmien vil give hendes datter det liv, hun fortjener – og Rosaline er fast besluttet på at vinde.

Der kommer dog meget mere end sammenfaldne souffléer mellem Rosaline og den søde sejr. Den elskværdige, veluddannede Alain ved lige, hvordan han skal slå benene væk under hende, mens den generte elektriker Harry viser hende, at man ikke kan skue hunden på hårene. Man siger, at kærlighed er den vigtigste ingrediens i kager, men det er opskriften på katastrofe at falde for sine konkurrenter ...

Rosaline Palmer får sin bid af kagen er første bog i Winner Bakes All-serien om de håbefulde og dygtige deltagere i bageshowet Smagfulde højder.
 

„Alexis Hall er den romantiske komedies ubestridte mester.“ – Jenny Holiday, USA Todaybestsellerforfatter

„Morsom, hjertevarm og jordnær.“ – Publishers Weekly

„Intimt troværdig, på en gang hyggelig og sexet … Et musthave for ethvert bibliotek.“ – Library Journal

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702392982
Udgave 1
Udgivet 2023
Sider 426
Omslagsgrafiker Inge Rand
Oversætter Lene Støvring
Vejledende pris: 229,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail