Hvis du var min

Christina Erikson

Udkommer d. 24-05-2024
Hent forsidebillede
(292,00 KB)

Sverige, 1782. 16-årige Christina kommer fra en velstående familie. Hendes far er ved at bygge en Herregård i Svartå uden for Örebro, og hun har store drømme for deres nye hjem. Hun elsker livet blandt hestene og naturen, men der bliver slået skår i glæden, da hendes far sender hende til Stockholm for at finde sig en passende ægtemand. Der er nemlig et enkelt problem – Christinas hjerte banker allerede for Gustaf, murermesterens søn hjemme i Svartå.

I Stockholm bliver Christina introduceret for hoffet og kongefamilien, men hun lærer hurtigt, at hun ikke kan stole på de mennesker, der omgiver hende. Snart bliver hun involveret i deres dramatiske og blodige intriger, som får ødelæggende konsekvenser for både Christina selv og hendes familie …

Hvis du var min er første del i serien Den svenske herregård, hvor vi følger de kvinder, der har boet på herregården Svartå gennem tiden. Det er historien om deres kamp for retten til at bestemme over eget liv. Om stor kærlighed, kvindelist og magtspil i samfundets øverste lag.

 

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702394207
Udgave 1
Udgivet 2024
Sider 320
Omslagsgrafiker Christine Clemmensen
Oversætter Anette Broberg Knudsen
Vejledende pris: 249,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail