Hotellet på Rivieraen

Carol Kirkwood

Udkommer d. 30-05-2023
Hent forsidebillede
(3,94 MB)

Ariana Theodosis lever et liv i overhalingsbanen i Los Angeles og arver til sin store overraskelse et gammelt fransk hotel efter sin græske bedstemor. Ingen i familien kender til hotellet, og Ariana rejser nysgerrig til Cannes for at inspicere Hotel du Soleil. Selv om hotellet fremstår noget nedslidt og forsømt, fornemmer Ariana fortidens glamour og stjernestøv og ser straks muligheder. Er det hendes chance for at begynde forfra?

Den erfarne hotelbestyrer Gabriel du Lac er chokeret over nyheden om, at hans forældres hotel ikke længere er deres, og han har absolut ingen intentioner om bare at overlade det til den nye smukke ejer.

Midt blandt Hollywoodstjerner, luksusyachter, palmer og sol på Côte d’Azur kæmper to familier for at forstå sandheden i takt med, at fortidens hemmeligheder bliver afsløret en for en …

Pressen skriver:

”Carol skriver fantastisk … Det føles næsten som at sidde i hotellets lobby med en Aperol Spritz og se det hele udfolde sig.”
Goodreads

”Det er ikke bare en romance, der er masser af drama. Hotellet på Rivieraen er sjov og let underholdning og perfekt til strandtasken.”
Goodreads

”Sikke en drøm af en bog. Jeg læste den på under et døgn, da jeg slet ikke kunne lægge den fra mig. Den oser af gammel Hollywood-glamour, drama, mysterier og hemmeligheder.”
Goodreads

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702394764
Udgave 1
Udgivet 2023
Sider 368
Omslagsgrafiker Thomas Szøke
Oversætter Maria Kristine Lundberg
Vejledende pris: 249,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail