Luft i budgettet

Trine Baadsgaard

Udkommer d. 06-03-2023
Hent forsidebillede
(1,60 MB)

På trods af energiprisernes himmelflugt og astronomiske priser på dagligvarer kan man stadig have det sjovt og leve godt. Luft i budgettet er en opløftende, glad og livsbekræftende guide til at finde ud af, hvor man kan skære ned på forbruget, leve mere bæredygtigt og få råd til de ting, der virkelig betyder noget for en. Ifølge forfatter Trine Baadsgaard behøver det slet ikke at være kedeligt at leve billigere, man kan sagtens nyde livet på budget og leve uden afsavn. Det handler om at få øje på alternativer, ændre vaner og være kreativ – og indse, hvad det er, der giver ens liv værdi.

Trine Baadsgaard tager udgangspunkt i sine egne afprøvede og effektive metoder og deler ud af konkrete ideer og kreative løsninger. Bogen er inddelt tematisk, så man kan tage fat, hvor det er relevant, og man har lyst – fx når det drejer sig om: mad, indkøb, madlavning, rengøring, kæledyr, varme, vand, el, elektronik i hjemmet, særlige lejligheder, boligen, bil, investeringer i nye ting, forsikringer, bank, pension, tøj, gaver, skønhed, oplevelser, fitness, sport, rejser og transport. 

Bogen er fuld af hundredvis af gode råd, og Trine Baadsgaard mener faktisk, at vi kan blive gladere af at forbruge mindre - og så er det også godt for vores klode!

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702396096
Udgave 1
Udgivet 2023
Sider 280
Omslagsgrafiker Christine Clemmensen
Vejledende pris: 249,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail