Fordelen ved at falde

Julie Clausen

Udkommer d. 06-07-2023
Hent forsidebillede
(446,00 KB)

"Tænk på det pinligste, du nogensinde har gjort. Den ting, der stadig holder dig vågen om natten. Kan du se det for dig? Gang det med tusind, så forstår du, hvorfor jeg endte det sted på jorden, jeg virkelig ikke kan udstå …"

Da journalisten Sarah mister sit arbejde i København, flygter hun hjem til Hjørring og flytter midlertidigt ind hos sin søster og hendes kaotiske kernefamilie.

At være tilbage i Nordjylland minder Sarah om, hvorfor hun skyndte sig væk i første omgang, og kun rødvin kan distrahere hende fra den penible situation ... Lige indtil hun møder den ukuelige optimist Alexander.

Alexander arbejder for VisitNordvestkysten og mangler nogen til at skrive en ærlig artikelserie. Han tilbyder Sarah jobbet på én betingelse: at han først får lov at vise hende, hvor meget Vestkysten har at byde på.

Fordelen ved at falde er en sjov og rørende fortælling om kærlighed, familie, venskab og frem for alt: at finde sit hjem, hvor man mindst venter det.
 

”Skøn romance, som heller ikke lægger skjul på, at livet er svært indimellem, især når man kæmper for at opfylde sine drømme.” – Lektørudtalelse, DBC på Hvordan man bygger en enhjørningefarm

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702399318
Udgave 1
Udgivet 2023
Sider 310
Omslagsgrafiker Lonnie Hamborg - Imperiet
Vejledende pris: 229,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail