Vores vilde år

Laura Kay

Udkommer d. 28-02-2024
Hent forsidebillede
(1,56 MB)

El føler, hun sidder fast i sit liv. Hun er træt af sit dødssyge job, hendes sambo er begyndt at sætte passivaggressive beskeder på køleskabet og værst af alt: Hun har været hemmeligt forelsket i sin veninde Ray i virkelig lang tid. Så da muligheden opstår for at flytte på landet sammen med Ray og to venner, føles det som en chance sendt fra himlen. 

Selvom huset kræver en voldsom omgang gør-det-selv-entusisme, er venneflokken begejstrede for deres nye hjem og den imødekommenhed, de oplever i lokalområdet. 

Men i takt med, at de planglægger en overdådig housewarming, erkender El, at hun må konfrontere de følelser, hun har for Ray. Spørgsmålet er, om hun er parat til at sætte deres venskab på spil? 

Pressen skriver:

"Kay skriver med en let, men også jordbunden, sprødhed, der føles som en cykeltur på landet. Hendes sætninger er veloplagte og begavede. Hendes jokes, spidsfindigheder og sidebemærkninger rammer skiven, skarpt og præcist."
– The New York Times

"Kay har slået sit navn fast som en af de klareste stjerner inden for queer romcom."
– Marie Claire

"Kay har et skarpt blik for millenium-kultur, og hendes humoristiske dialoger og troværdige karakterer gør dette til en overbevisende roman. En queer coming-of-age-fortælling, der er lige præcis så flabet, at den får voksenlivet til at virke lidt mindre slemt."  
– Kirkus Reviews

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702402933
Udgave 1
Udgivet 2024
Sider 352
Omslagsgrafiker Klahr Grafisk Design
Oversætter Pernille Landing Lund
Vejledende pris: 229,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail