Livet i Darling Cove

Holly Hepburn

Udkommer d. 14-03-2024
Hent forsidebillede
(452,00 KB)

Eve har altid boet på Ennisfarne, en idyllisk ø lige ud for Northumberlands kyst, som kun er tilgængelig, når der er lavvande. Her driver hun en bar med udsigt over Darling Cove, en himmelsk lille bugt opkaldt efter hendes forfædre.

Logan er en berømt fotograf, der desperat forsøger at undgå rampelyset efter et svært brud. Han lejer et sommerhus af Eve og vælger Ennisfarne i håb om anonymitet, og han bliver straks tryllebundet af øens natur og skønhed.

De to kommer lidt skævt ind på hinanden, og da Logans sande identitet kommer for en dag, indser Eve, at hendes nye lejer ikke helt er den mand, hun troede, han var.

Kan roen, naturen og de lokale øboere hjælpe storbymennesket til at åbne sit hjerte igen?

Pressen skriver:

”Virkelig en skøn bog.”
Goodreads

”En bog fuld af kærlighed, idyllisk natur og fællesskab.”
Goodreads

”Holly Hepburn har gjort det igen med endnu en feelgood bog. Jeg elskede hver eneste side med historien om Eve og Logan.”
Goodreads

“Jeg elskede historien og karaktererne. Jeg googlede straks, om Ennisfarne er et rigtigt sted. Jeg håber, hun skriver en efterfølger.”
Goodreads

“... stedet, stemningen, naturbeskrivelserne og de skønne karakterer på øen ... Livet i Darling Cove er en en dejlig og varm historie om at finde ind til sig og stå ved den man er.”
Bogblogger.dk

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702404630
Udgave 1
Udgivet 2024
Sider 304
Omslagsgrafiker Thomas Szøke
Oversætter Marie Storm
Vejledende pris: 199,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail