Hertugplottet

Sabrina Jeffries

Udkommer d. 25-06-2024
Hent forsidebillede
(2,70 MB)

Sheridan Wolfe, hertugen af Armitage, er fast besluttet på at løse mysteriet om de mistænkelige dødsfald i sin familie. For at komme tæt på en mistænkt ender han med at komme endnu tættere på hendes charmerende datter, miss Vanessa Pryde. Men Sheridan har lært, at kærlighed og smerte følges ad, så han kæmper for at modstå Vanessa – især fordi hun tydeligvis har følelser for en anden.

Fra det øjeblik Vanessa mødte Sharidan, vidste hun, at hun aldrig ville kunne elske en anden. Men der skal mere end ord og søde smil til at bryde igennem hans pansrede hjerte. At vække hans jalousi virker som den eneste mulighed. Før de ved af det, spiller de begge højt spil: et spil, der involverer en falsk forlovelse, hemmelige efterforskninger ... og hvad der meget vel kan være ægte kærlighed.

Hertugplottet er den fjerde bog i Duke Dynasty-serien af Sabrina Jeffries, der byder på fængslende romantik og familieintriger i 1800-tallets England.

 

Sagt om Hertugplottet

» Enhver, der elsker romance, bør læse Sabrina Jeffries!«

– Lisa Kleypas

»En fremragende afslutning på en sjov og under holdende serie.«

– Romance Junkies

»Smart og sexet historisk romance … en perfekt kærlighedshistorie fyldt med glødende kemi, kløgt og et stænk spænding.«

– Booklist

»Læsere vil nyde at genbesøge Sheridans store familie i denne sexede fortælling om kærlighed og bedrageri med mange twists.«

– Publishers Weekly

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702409031
Udgave 1
Udgivet 2024
Sider 350
Omslagsgrafiker Christine Clemmensen
Oversætter Dorthe Klyvø
Vejledende pris: 229,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail