If love 1 – Hvis vi nogensinde mødes igen

Ana Huang

Udkommer d. 27-05-2024
Hent forsidebillede
(1,43 MB)

DET TOG ET ÅR FOR DEM AT BLIVE KÆRESTER.
NU TRUER VIRKELIGHEDEN MED AT RIVE DEM FRA HINANDEN IGEN …

Farrah Lin er sikker på, at hun i løbet af sit år i Shanghai forelsker sig for første gang. Men hvis ham den perfekte er hendes store kærlighed, hvorfor fantaserer hun så hele tiden om en anden – den kække blonde atlet med verdens største ego (og lækreste smilehuller)?

Blake Ryan var lovende football-stjerne, indtil han pludselig chokerede sportsverdenen og stoppede sin karriere. Nu er han flygtet til Shanghai, hvor han forsøger at leve livet enkelt.
Ingen football. Ingen forpligtelser. Ingen romantik.
Men uanset hvor meget han prøver, kan han ikke holde en vis smuk brunette ude af sine tanker ... eller ude af sit hjerte.

Det, der begynder som en fysisk tiltrækning, udvikler sig til noget meget dybere, da Blake og Farrah bliver opslugt af magien i Shanghai – og af hinanden. Men de har kun ét år, og virkeligheden truer med at rive dem fra hinanden. Kan deres forhold overleve? Eller var det bare ikke meningen, at det skulle være de to?

HVIS VI NOGENSINDE MØDES IGEN er første bog i IF LOVE, bestsellerforfatter og TikTok-sensationen Ana Huangs første serie.
 

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702416565
Udgave 1
Udgivet 2024
Sider 320
Omslagsgrafiker Harvey Macaulay
Oversætter Ulrika Louisa Bjerregaard
Vejledende pris: 199,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail