I denne lille bog om akvavittens univers, sætter forfatterne drikken ind i en ny kontekst; drinks, cocktails og akvavit som ledsager til moderne mad.
I Danmark har akvavit været en fast ledsager til årets store frokoster, men nu har akvavitten sprunget de faste rammer og er blevet et interessant element i de drinks og cocktails, som bartendere verden over langer over disken. Den dynamiske duo Poulsgaard og Urth har med deres tilsammen 40 års erfaring i den skandinaviske restaurationsbranche været dybt involveret i akvavittens genoprejsning. Deres budskab er, at vi skal være stolte af vores alsidige og fantastiske spiritusarv, og de viser i bogen, hvordan man kan overføre kærligheden til vores nationale spiritus til en moderne kontekst.
Fakta om bogen
Type
|
Bog
|
ISBN
|
9788763863704
|
Udgave
|
1
|
Udgivet
|
2020
|
Sider
|
96
|
|
Omslagsgrafiker
|
Bjørn Ortmann
|
|
|
|
Vejledende pris:
69,95