Akvavit

Rasmus Poulsgaard,Sune Birk Risum-Urth

Udkommer d. 26-03-2020
Hent forsidebillede
(1,01 MB)

I denne lille bog om akvavittens univers, sætter forfatterne drikken ind i en ny kontekst; drinks, cocktails og akvavit som ledsager til moderne mad.

I Danmark har akvavit været en fast ledsager til årets store frokoster, men nu har akvavitten sprunget de faste rammer og er blevet et interessant element i de drinks og cocktails, som bartendere verden over langer over disken. Den dynamiske duo Poulsgaard og Urth har med deres tilsammen 40 års erfaring i den skandinaviske restaurationsbranche været dybt involveret i akvavittens genoprejsning. Deres budskab er, at vi skal være stolte af vores alsidige og fantastiske spiritusarv, og de viser i bogen, hvordan man kan overføre kærligheden til vores nationale spiritus til en moderne kontekst.

 

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788763863704
Udgave 1
Udgivet 2020
Sider 96
Omslagsgrafiker Bjørn Ortmann
Vejledende pris: 69,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail