Jagten på nazisternes guld 1.

Anne Sofie Hammer,Lise Bidstrup

Udkommer d. 17/04/2020
Hent forsidebillede
(338.00 KB)

Veldrejet og medrivende spændingsroman, der trækker tråde fra nutidens København og Argentina tilbage til 2. Verdenskrig og sprængfarlige familiehemmeligheder om nazisme, venskab, forræderi og en hel masse guld.

15-årige Anton Valentiner tror, han kender sin familiehistorie. Men under et ophold i Argentina bliver det klart, at hans oldefar slet ikke flygtede fra nazisterne, sådan som Anton altid har fået at vide. Og inden længe er Anton, sammen med det argentinske søskendepar, Miguel og Guada, på sporet af den virkelige historie.

For hvem er de mennesker, som pludselig interesserer sig så meget for Antons familie? Er de virkelig nazister? Og passer den historie om det forsvundne guld, som den gamle spansklærer, Julio, fortæller? 

I løbet af kort tid handler det ikke kun om at løse gåden, men også om at slippe fra det med livet i behold.
 

Pressen skriver:

Det er hyggeligt, lidt romantisk og spændende, indtil det brat holder op med at være hyggeligt og i stedet bliver nervepirrende og rigeligt spændende.
God fortælling af den type man gerne napper i et stræk – og til gengæld trækker lidt ud for at den ikke skal slutte for tidligt.
- bogvaegten.dk

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788763865760
Udgave 1
Udgivet 2020
Sider 240
Omslagsgrafiker Henrik Koitzsch
Vejledende pris: 199,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail