Fra Frøken Jensens Kogebog får du her et udvalg af hendes bedste opskrifter på syltning af både surt og sødt.
- Syltede agurker, asier, græskar, tyttebær, rødbeder, løg, tomater m.m.
- Chutney, pickles, kapers og kompot
- Syltetøj, marmelader og gelé af jordbær, hindbær, brombær, rabarber, stikkelsbær m.m.
- Syltede hyben, mirabeller, blommer og kvæder
- Saft af ribs, solbær, rabarber, hyldeblomst og hyldebær
Frøken Jensens Kogebog har været grundkogebogen i danskernes hjem siden 1901, og over en million har købt og brugt den. Nu kommer den ikoniske kogebog i nyt smukt seriedesign i samarbejde med Royal Copenhagen, der markerer 120-året for udgivelsen.
Fakta om bogen
Type
|
Bog
|
ISBN
|
9788702242829
|
Udgave
|
1
|
Udgivet
|
2024
|
Sider
|
120
|
|
Omslagsgrafiker
|
Per-Ole Lind
|
|
|
|
Vejledende pris:
149,95