Frøken Jensens syltebog

Frøken Kristine Marie Jensen

Udkommer d. 05/10/2021
Hent forsidebillede
(2.45 MB)

Fra Frøken Jensens Kogebog får du her et udvalg af hendes bedste opskrifter på syltning af både surt og sødt.

  • Syltede agurker, asier, græskar, tyttebær, rødbeder, løg, tomater m.m.
  • Chutney, pickles, kapers og kompot
  • Syltetøj, marmelader og gelé af jordbær, hindbær, brombær, rabarber, stikkelsbær m.m.
  • Syltede hyben, mirabeller, blommer og kvæder
  • Saft af ribs, solbær, rabarber, hyldeblomst og hyldebær

Frøken Jensens Kogebog har været grundkogebogen i danskernes hjem siden 1901, og over en million har købt og brugt den. Nu kommer den ikoniske kogebog i nyt smukt seriedesign i samarbejde med Royal Copenhagen, der markerer 120-året for udgivelsen.

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702242829
Udgave 1
Udgivet 2021
Sider 120
Omslagsgrafiker Per-Ole Lind
Vejledende pris: 149,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail