Det regner med mænd

Jenny Colgan

Udkommer d. 17-02-2022
Hent forsidebillede
(5,01 MB)

I Londons pulserende byliv har kærligheden trange kår. Så langt øjet rækker er der kun kvinder, kvinder, kvinder! Hvor er alle de dejlige mænd henne?

Katie er glad for ikke at leve i en verden domineret af mænd. Men der kunne dog godt være lidt flere drømmeprinser. I London er der 25.000 flere kvinder end mænd, og statistisk set er der større sandsynlighed for at blive ramt af lynet end Amors pil, så det er ikke ligefrem, fordi den store kærlighed tegner sig klart i horisonten.

Derfor beslutter Katie sig for at udskifte byliv og høje hæle med det skotske højland og mudrede gummistøvler. Den afsides beliggende by Fairlish har nemlig noget, London ikke har – mænd! Mænd i stride strømme!

Katie nyder opmærksomheden fra alle sine mandlige beundrere, særligt den pragtfulde Iain. Den eneste mand, hun ikke er helt så besnæret af, er hendes nye chef, den gnavne Harry. Harry er desuden på kant med Iain, og hun burde nok ikke komme imellem dem … 

Selv om det regner med mænd i Fairlish, er livet på landet dog ikke en dans på roser, men nu hvor Katie har taget springet, kan hun så overhovedet vende alt det sjove ryggen og drage tilbage til storbyen?

Pressen skriver:

»Sød, sjov og underholdende« 
Lektørudtalelse

»En fin lille hverdagsflugt.« 
Litteratursiden

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702311099
Udgave 1
Udgivet 2022
Sider 352
Omslagsgrafiker Lonnie Hamborg - Imperiet
Oversætter Marie Louise Kopp
Vejledende pris: 249,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail