Resten er tavshed

Douglas Skelton

Udkommer d. 17/06/2021
Hent forsidebillede
(4.00 MB)

Da journalisten Rebecca Connolly modtager et tip om en nyhedshistorie på den skotske ø Stoirm, vækkes hendes nysgerrighed. Femten år tidligere blev øboen Roddie Drummond anklaget og siden frifundet for mordet på sin store kærlighed, Mhairi. Derefter forlod han øen i al hast. Nu vender han tilbage til Stoirm, og det puster liv i gammelt had og bitterhed.

Sammen med fotografen Chaz begynder Rebecca at grave i fortiden. For hvad skete der den nat for femten år siden? Hvorfor har Rebeccas egen far altid skyet øen? Og hvorfor var Mhairis sidste ord ’Tordenbugten’ – et afsides klippeområde ved kysten, hvor de dødes sjæle ifølge de lokale sagn forlader denne jord?

Rebecca og Chaz møder dog en mur af tavshed fra øens beboere, som dækker over hinanden og værner om øens uhyggelige hemmeligheder. Og da tavsheden endelig brydes, tvinges Rebecca til at se sin egen familie i et nyt lys.

Resten er tavshed er første bind i Douglas Skeltons atmosfærefyldte bestsellerserie om den sympatiske journalist Rebecca Connolly. Andet bind er på vej i dansk oversættelse.  

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702313970
Udgave 1
Udgivet 2021
Sider 384
Omslagsgrafiker Islington Design v/Anders Timr
Oversætter Karsten Nielsen
Vejledende pris: 249,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail