Rejsen hjem

Kate Morton

Udkommer d. 03-08-2023
Hent forsidebillede
(2,52 MB)

Adelaide Hills, 1959: På en brændende varm dag støder Percy på nabofamilien Turner, da han er ude at ride. Ved første øjekast ser det ud til, at de ligger og hviler sig i skyggen efter en picnic, men ved nærmere eftersyn indser han, at der er noget helt galt, og pludselig er Percy og lokalsamfundet involveret i en yderst vanskelig politiefterforskning.

London, 2018: Jess har netop mistet sit job som journalist, da et telefonopkald tvinger hende tilbage til Sydney. Hendes elskede bedstemor, Nora, som hun er vokset op hos, ligger på hospitalet efter en alvorlig faldulykke. I Noras hjem finder Jess en bog, der beskriver politiets arbejde med en berygtet kriminalsag fra 1959. Efter at have skimmet bogen kan hun ikke lade være med at spekulere på, om der er en forbindelse mellem hendes egen familie og den uhyggelige sag fra fortiden …

Rejsen hjem er en storslået familiehistorie, der spænder over generationer og kontinenter og handler om hemmeligheder, og hvor langt vi er villige til at gå for at beskytte dem, vi elsker.

Pressen skriver:

”Kate Morton leverer igen et plot med lige dele kærlighed, mysterium og historie.”
– Lektørudtalelse

”Et uhyggeligt og stemningsfuldt drama om en velhavende families mystiske død i Adelaide Hills, South Australia. Dette er Mortons hidtil bedste roman.”
Publishers Weekly

”Jeg var fuldstændig bjergtaget.”
Goodreads

”Wow! Sikke en fascinerende fortælling.”
Goodreads

”Mortons nye bog skuffer ikke. Den måde, hun væver alle lag af historien sammen på, er helt fantastisk.”
Goodreads

Rejsen hjem er fyldt med overbevisende historiefortælling, relaterbare karakterer og velskrevet, stemningsfuld prosa.”
Goodreads

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702315295
Udgave 1
Udgivet 2023
Sider 572
Omslagsgrafiker Thomas Szøke
Oversætter Annelise Skov
Vejledende pris: 299,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail