Vardari 1 - Jernulven

Some error occured while loading data : System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at PressSite.layouts.sublayouts.PS_TitelDetails.Page_Load(Object sender, EventArgs e) in D:\a\1\s\sc53PresseService\layouts\sublayouts\PS_TitelDetails.ascx.cs:line 81

Udkommer d. 28-10-2021
Hent forsidebillede
(2,55 MB)

 

Jernulven er et fængslende fantasymysterium med nordiske rødder, om blod, begær og afhængighed. Det er den første bog i trilogien Vardari, en selvstændig fortsættelse af Ravneringene.

Juva hader blodlæsere. De hyldes for at kunne tyde sandheden, men er ikke andet end svindlere, der - for penge og for magt - udnytter folks frygt. Det ved Juva kun alt for godt, hun kommer nemlig selv fra en familie af blodlæsere, og har svoret aldrig at blive en af ??dem. Men da familien trues af Vardari, de uhyggelige, der aldrig bliver gamle, er Juva nådesløst viklet ind i jagten på blodlæsernes arv: en mørk hemmelighed, der engang ændrede verden og kan gøre det igen. For at overleve skal hun konfrontere det barndomsminde, hun har kæmpet for at glemme: dengang hun så djævelen.

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702317251
Udgave 1
Udgivet 2021
Sider 490
Omslagsgrafiker Jette Aagaard Enghusen;Siri Pettersen
Oversætter Rolf Stavnem
Vejledende pris: 199,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail