Rene hjerter

Amber Kelly

Udkommer d. 21/10/2021
Hent forsidebillede
(770.00 KB)

Det sidste i verden, Sophie Lancaster har lyst til, er at vende tilbage til Poplar Falls og sin fars familie, som hun ikke har set i 20 år. Så da hendes bedstemor skal begraves, lægger hun en plan: Hun vil tage hjem, få afsluttet det kapitel af sit liv og så vende tilbage til hverdagen som succesfuld smykkedesigner i New York.

Men at holde sig til planen er lettere sagt end gjort. Hjemme i den idylliske by, hos sine hjertevarme tanter og sin tilknappede far, dukker smertefulde minder og spørgsmål op. Samtidig fører skæbnen hende gang på gang ind i den provokerende Braxton Young, der tydeligvis tæller dagene, til hun tager afsted igen.

Der er noget ved hans dragende øjne, flabede smil og gnisten mellem dem, som er med til at sænke Sophies parader. Hun kom ikke hjem for at blive forsonet og slet ikke for at blive forelsket, men nogle gange spiller skæbnen én et puds.

Rene Hjerter er den første, fritstående bog i Poplar Falls-serien af Amber Kelly, om en lille by, hvor hjerter tabes, og følelser blomstrer.

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702320749
Udgave 1
Udgivet 2021
Sider 364
Omslagsgrafiker Malene Henssel
Oversætter Dorthe Klyvø
Vejledende pris: 199,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail