Kolde hjerter

Amber Kelly

Udkommer d. 28/10/2021
Hent forsidebillede
(2.03 MB)

Dallas Stovall havde ikke forestillet sig, at skæbnen ville føre hende hjem, men da hun pludselig stod tilbage uden en krone på lommen, gravid og med en eksmand i fængsel, var der kun et sted at tage hen: Poplar Falls.

Nu, seks år senere, har Dallas én vigtig livsmission: at være en god mor for sin søn, Beau. Om det så er på bekostning af hende selv – eller for den sags skyld hendes kærlighedsliv. Hvad skal man også bruge mænd til, når man har en kærlig familie? Og ikke mindst venner som Myer Wilson. Myer, som altid står klar med en hjælpende hånd, uanset om Beau har slæbt endnu et ”kæledyr” med hjem, eller trucken igen har givet op på livet.

Det kan godt ske, at Dallas har lagt mænd på hylden, så hun kan være der for sin søn – men hvorfor er det så svært at få Myer ud af hovedet? Hvad nu hvis Myer er en ny chance, som kan hjælpe Dallas med at lade fortid være fortid? Hvis ikke den når at indhente hende først.

Kolde Hjerter er den anden, fritstående bog i Poplar Falls-serien om den lille by, hvor hjerter tabes, og følelser blomstrer.

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702320756
Udgave 1
Udgivet 2021
Sider 356
Omslagsgrafiker Malene Henssel
Oversætter Dorthe Klyvø
Vejledende pris: 199,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail