De fire vinde

Kristin Hannah

Udkommer d. 11-02-2022
Hent forsidebillede
(2,28 MB)

TEXAS, 1934

Millioner af mennesker er arbejdsløse, og en ekstrem tørke breder sig over landet. Bønderne kæmper for at redde deres sidste levebrød, mens afgrøderne langsomt visner, og voldsomme støvstorme truer med at begrave alle levende.

Det er svære tider, og Elsa Martinelli må som så mange andre træffe et skæbnesvangert valg: kæmpe for alt, hvad hun kender og har kært, eller drage mod vest med sine to børn i søgen efter et bedre liv i Californien.

Elsas utrolige rejse gennem det barske og ufremkommelige landskab bliver et vidnesbyrd om urokkeligt håb, hjerterum og offervilje. Det er historien om en mors endeløse kærlighed til sine børn og om kvinders styrke og udholdenhed, når verden rammes af mørke.

De fire vinde er et uforglemmeligt portræt af USA og den amerikanske drøm set gennem øjnene på en kvinde, hvis mod og trængsler får afgørende betydning for en hel generation.

 

»Stærk og fængslende«
- Delia Owens, forfatter til HVOR FLODKREBSENE SYNGER
 

Pressen skriver:

»En gribende fortælling.«
****
- Jyllands-Posten

»En utrolig beretning om en ubarmhjertig periode i amerikansk historie. Et stærkt portræt af håb, overlevelse og en mors kærlighed og kamp for et bedre liv for sig selv og sin familie.«
- JP Aarhus

»En helt igennem fantastisk bog.«
- Bogblogger.dk

»En vellykket historisk roman.«
- Bogvægten

»En rigtig fin bog, der bestemt er værd at kaste sig over, hvis man gerne vil læse en medrivende historisk roman med en stærk kvindelig hovedperson.«
- Bogrummet

 

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702330465
Udgave 1
Udgivet 2022
Sider 416
Omslagsgrafiker Simon Lilholt - Imperiet
Oversætter Ulla Lauridsen
Vejledende pris: 299,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail