Satans datter

Walther Rebernik

Udkommer d. 04-09-2023
Hent forsidebillede
(4,49 MB)

Da en berygtet, iskold menneskesmugler, der går under navnet ”Hollænderen”, brutalt bliver skudt ned foran Københavns Byret, hvirvles forsvarsadvokaten Jan Rose ind i sit livs drama, kun fordi han befinder sig på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt.

Det er længe gået ned ad bakke for Jan Rose, men det skal vise sig, at det kan blive meget værre. Da han vågner op i en beskidt, sort varevogn, stirrer han ind i et par forunderligt blå øjne, der tilhører en internationalt eftersøgt terrorist. Jan Rose må ryste selvmedlidenhedens tømmermænd af sig og kæmpe med alt, hvad han har for at overleve.

Actionthrilleren Satans datter af advokat og forfatter Walther Rebernik er første  bind i en planlagt trilogi om forsvarsadvokaten Jan Rose. Krimien foregår over nogle få nervepirrende og meget varme sommerdage i et København, hvor Priden trues af islamistisk terror, og en international menneskehandlerorganisation lægger beslag på politiets kræfter. I centrum står Jan Rose, der er havnet i både politiets og i menneskesmuglernes søgelys, men får hjælp fra en helt uventet kant, da han kastes ud i en kamp på liv og død.

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702342741
Udgave 1
Udgivet 2023
Sider 489
Omslagsgrafiker Simon Lilholt - Imperiet
Vejledende pris: 279,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail