De utrolige hændelser i kvindecelle 3

Kira Jarmysj

Udkommer d. 26-08-2022
Hent forsidebillede
(1,62 MB)

TI DAGE. SEKS SKÆBNER. ET FÆNGSEL I RUSLAND.

Anja Romanova har egentlig nok at få styr på i sit 28-årige liv. En forvirrende kærlighedstrekant, en mislykket karrierestart i det russiske udenrigsministerium, et kompliceret forhold til sin far og en hverdag i et miljø med en heftig alkoholkultur. Men snart har hun også en fængselsstraf at afsone: Ti dage i et arresthus i Moskva for at opfordre til og deltage i en demonstration mod korruption.

I cellen møder hun fem vidt forskellige kvindeskæbner. Tilsammen tegner deres livshistorier et barskt og mangefacetteret billede af det russiske samfund. Et samfund præget af splittelse mellem rig og fattig, Putin-tilhængere og systemkritikere, konservative kønsroller og flydende identiteter.

Med en øm kølighed beretter den russiske forfatter Kira Jarmysj om hverdagen i et russisk arresthus og giver et råt og ærligt indblik i, hvordan det er at være en ung, frihedssøgende kvinde i nutidens Rusland.

De utrolige hændelser i kvindecelle 3 er hendes første roman og bygger på hendes egne oplevelser med det russiske fængselssystem.

 

 

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702343014
Udgave 1
Udgivet 2022
Sider 416
Omslagsgrafiker Peter Kræmmer
Oversætter Trine Søndergaard
Vejledende pris: 249,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail