Lejligheden i Paris

Kelly Bowen

Udkommer d. 09-06-2022
Hent forsidebillede
(1,58 MB)

"Inspireret af den sande historie om en forladt herskabslejlighed i Paris, der genopdages efter 75 år. En smuk og hjertegribende fortælling om tab, mod og kærlighed. Anbefales varmt!”
All about romance

London, 2017: Aurelia Leclaire arver uventet en overdådig herskabslejlighed i hjertet af Paris – og med den åbenbares årtiers hemmeligheder. Lejligheden er nemlig fyldt med uvurderlige kunstskatte, haute couture og nazistisk propagandamateriale. Men hvorfor fortalte Aurelias elskede mormor hende aldrig om den smukke lejlighed og sin fortid i Paris?

Paris, 1942: Tyskerne har besat byernes by. Den smukke og glamourøse Estelle Allard fortsætter dog sit dekadente liv upåvirket af krigens rædsler. Men da hendes venner en efter en deporteres, og krigens alvor går op for hende, tøver hun ikke med at sætte sit liv på spil og kæmpe mod nazisterne med alt, hvad hun har kært.

I hjertet af Paris forenes to kvinders skæbne med 75 års mellemrum. Begge må de finde modet til at gøre det rigtige under umulige omstændigheder, og konsekvenserne af deres valg vil ændre både historien og deres families fremtid for altid.
 

Pressen skriver:

"Romanen er skruet rigtig godt sammen ... Mange læsere vil være meget glade for denne bog."
Lektørudtalelse

"Bestemt en læseværdig oplevelse."
Bogblogger.dk

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702344660
Udgave 1
Udgivet 2022
Sider 416
Omslagsgrafiker Christine Clemmesen
Oversætter Birgitte Brix
Vejledende pris: 299,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail