Bittersød

Sarina Bowen

Udkommer d. 12-01-2023
Hent forsidebillede
(748,00 KB)

Hurtige scoringer er ikke længere en del af Griffin Shipleys liv. På college var han ellers footballholdets bekymringsløse festfyr, men nu står han med ansvaret for familiegården i Vermont og en æblehøst, der skal i hus. Og han har bestemt ikke tid til den kvinde, der dukker uventet op og forventer at købe hans æbler til laveste bud.

En køretur til Vermont og et gensyn med Griffin står heller ikke øverst på Audrey Kidders ønskeseddel, men guderne skal vide, at hun desperat har brug for at imponere sin chef. Og her skal en selvretfærdig bondeknold ikke stå i vejen.

Det hjælper ikke, at Audrey og Griffin dengang på college tilbragte et par hede nætter sammen, og at det igen slår gnister imellem dem...

Bittersød er første selvstændige bog i Sarina Bowens romantiske og sexede serie TRUE NORTH, der udspiller sig i det idylliske New England.

Sarina Bowen er en RITA Award-vindende amerikansk forfatter bosiddende i New Hampshire. Hun står bag en lang række romance-bøger, heriblandt de to serier HAM og WAGS, som er skrevet i samarbejde med New Adult-forfatteren Elle Kennedy. Senest er Sarina Bowens serie Ivy Years udkommet på Flamingo.

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702346732
Udgave 1
Udgivet 2023
Sider 320
Omslagsgrafiker Marck Fink
Oversætter Astrid Heise-Fjeldgren, IPAMKI
Vejledende pris: 199,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail