Vild med dig

Melanie Harlow

Udkommer d. 16-06-2022
Hent forsidebillede
(2,21 MB)

For Griffin er det ikke hver dag i den hyggelige, lille by Bellamy Creek, at en smuk kvinde vælter ud af en ødelagt bil i en stor, hvid balkjole. Med sine høje hæle og endda en tiara er Blair på alle måder malplaceret, men hun er også sjov og helt igennem uimodståelig. Og med sammenbrændt bil og ingen penge på lommen giver Griffin hende et sted at sove for natten.

Blair var på vej til at starte sit nye liv langt væk fra sine kontrollerende overklasseforældre, men mødet med mekanikeren Griffin ændrer alt. Han er desperat efter at få sit værksted på fode igen, og Blair ser straks muligheden for en aftale: Hun hjælper ham med at renovere og relancere forretningen, og Griffin fikser hendes bil og ansætter hende, indtil den er klar.

Det burde være en win-win … men det er sværere at holde sig til planen og fra hinanden end som så, også selvom Griffin ved, at det aldrig vil gå: Blair ønsker sig et eventyr med en lykkelig slutning, og han kan aldrig se sig selv som prinsen i den historie.

Vild med dig er en fortælling om to mennesker, der står ved en skillevej. Kan de frigøre sig fra fortiden og andres forventninger og vælge kærligheden? Vild med dig er den første bog i Bellamy Creek-serien.

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702347234
Udgave 1
Udgivet 2022
Sider 308
Omslagsgrafiker Emma Graves
Oversætter Dorthe Klyvø
Vejledende pris: 199,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail