Sorthuset

Peter May

Udkommer d. 04-08-2022
Hent forsidebillede
(3,40 MB)

The Isle of Lewis, den mest afsides og barske del af Skotland, er et gudsforladt sted med en gudfrygtig befolkning. Men under troens overflade lurer ældgamle, hedenske drifter mod hævn og blodsudgydelse. Da et bestialsk mord begået på øen viser sig at bære ligheder med et andet mord begået på fastlandet, bliver Fin Macleod fra Edinburghs politi hentet ud af sin sygeorlov og sendt af sted for at bistå efterforskningen. Fin er født og opvokset på Isle of Lewis, og turen til fødeøen bliver en rejse tilbage til hans egen mørke fortid.

Mens Fin langsomt finder tilbage til de mennesker og steder, der definerede hans traumatiske barndom, begynder den barske og pittoreske ø med sine sære skikke at påvirke ham. Hvert skridt han tager for at opklare sagen, bringer ham tættere på den skæbnesvangre konfrontation med de hændelser i hans fortid, der næsten ødelagde hans liv.

SORTHUSET er første bind i den skotske forfatter Peter Mays bedstsælgende Lewis-trilogi.

Peter May, f. 1951 er en prisvindende manuskript- og romanforfatter. Hans bøger er solgt i mange millioner eksemplarer verden over. SORTHUSET er hans første bog på dansk.

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702350890
Udgave 1
Udgivet 2022
Sider 416
Omslagsgrafiker Henrik Koitz
Oversætter Ninna Brenøe
Vejledende pris: 149,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail