Mord på menuen

Rosemary Shrager

Udkommer d. 29-09-2022
Hent forsidebillede
(914,00 KB)

MADGLÆDE OG MORDGÅDER FORENES I EN UIMODSTÅELIG HYGGEKRIMI AF TV-KOKKEN ROSEMARY SHRAGER

Den nyligt pensionerede tv-kok Prudence Bulstrode har længe set frem til en rolig pensionisttilværelse i det idylliske Cotswolds. Men drømmen splintres, da hendes tidligere tv-rival, Deirdre Shaw, bliver fundet død i et rabarberbed nær Farleigh Manor, hvor jagtsæsonen står for døren. Prudence har på fornemmelsen, at der er ugler i mosen og påtager sig derfor køkkentjansen på slottet, så hun i skjul af gryder og pander kan undersøge mysteriet.

Snart går det op for hende, at herregården gemmer på flere hemmeligheder – gamle såvel som nye. Et opsigtsvækkende mord i 1800-tallet blev aldrig opklaret, og nu vækker området endnu engang opsigt. For efterhånden som Prudence undersøger omstændighederne nærmere, går det op for hende, at Deirdre Shaws død umuligt kan være en ulykke ... Der er en morder løs på herregården!

Mord på menuen er et muntert og begavet mysterium, der med garanti vil stille appetitten hos læsere med hang til hyggekrimier, britiske mordgåder og – ikke mindst – bordets mange glæder.

Pressen skriver:

"Hyggekrimi"
– **** Jyllands-Posten

“Herligt og muntert mysterium med madglæde og mordgåder”
– Woman’s Weekly

”Madguruen Shrager har virkelig sans og talent for vid og bid”
– The Sun

"Storforbrugere af hyggekrimier vil elske den!"
– Lektørudtalelse

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702356892
Udgave 1
Udgivet 2022
Sider 320
Omslagsgrafiker Christine Clemmensen
Oversætter Brian Christensen
Vejledende pris: 249,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail