Mord på kostskolen

Lucinda Riley Ltd.

Udkommer d. 25-05-2022
Hent forsidebillede
(2,27 MB)

Da en elev pludselig dør på Skt. Stephens skole langt ude på landet i Norfolk, forsøger forstanderen ihærdigt at iscenesætte den chokerende hændelse som en tragisk ulykke.

Det lokale politi vil dog ikke udelukke, at der er tale om en forbrydelse, og sagen får den talentfulde efterforsker Jazmine ’Jazz’ Hunter til at vende tilbage til politiet. Jazz har haft sine grunde til at trække sig tilbage fra en lovende politikarriere i London, men hun går modvilligt med til at stå i spidsen for efterforskningen for at gøre sin tidligere chef en tjeneste.

Sammen med sin loyale kollega Alistair Miles træder Jazz ind i kostskolens lukkede verden, og da hun begynder at undersøge omstændighederne omkring eleven Charlie Cavendishs tragiske død, tager begivenhederne snart en foruroligende drejning.

Mens sneen lægger sig over landskabet, og skolens personale rykker sammen, kompliceres sagen yderligere, og da der bliver gjort et grusomt fund på skolen, forvandler sagen sig til den mest udfordrende i Jazz’ karriere. For kostskolen gemmer på hemmeligheder, der er mørkere, end hun nogensinde havde forestillet sig ...
 

Pressen skriver:

»En meget tilfredsstillende krimioplevelse.« 
**** – Jyllands-Posten 

»Spændende og velskrevet krimi sætter kostskolelivet under lup.«
– Litteratursiden

»Fremragende.«
– Bogvægten

»En velskrevet og underholdende krimi om gamle hemmeligheder, som forfølger slægter igennem generationer.«
– Lektørudtalelse

»Helstøbt og velgennemarbejdet.«
**** – Bogrummet

»Dette må være sommerens must-read.«
– Bogblogger.dk

»Mord på kostskolen” rummer alle de elementer, der har gjort engelsk krimihåndværk – både som film og i bogform – så populært verden over.«
**** – Bogrummet

 

 

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702356915
Udgave 1
Udgivet 2022
Sider 504
Omslagsgrafiker Lonnie Hamborg - Imperiet
Oversætter Ulla Lauridsen
Vejledende pris: 299,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail