Partycrasheren

Sophie Kinsella

Udkommer d. 26-04-2022
Hent forsidebillede
(1,93 MB)

Effie har aldrig fået forliget sig med forældrenes skilsmisse, der trak tæppet væk under hendes minder om en idyllisk og lykkelig barndom. Og det bliver ikke bedre, da faren og hans nye, yngre kæreste sætter hendes højtelskede barndomshjem til salg. Da Effie modtager en lunken invitation til den sidste store fest, er hendes svar et klokkeklart ”Nej tak”.

Indtil hun vågner rædselsslagen op midt om natten med kun én ting i tankerne: sine dyrebare babusjkadukker, der stadig befinder sig i huset. Effie lægger en plan: Hun vil snige sig ind, mens festen er i gang, snuppe dukkerne og skynde sig ud. Ingen vil nogensinde ane, at hun har været der.

Men før hun ved af det, må Effie undvige både en hund, dørmanden, familiemedlemmer og ekskærester. Og kunne hun så i det mindste finde dukkerne … samtidig må hun fra sit skjul lægge ører til ikke blot uventede sandheder om sin familie, men også om sig selv.

Partycrasheren er en humoristisk og hjertevarm fortælling om at finde tilbage til sin familie og lære sig selv at kende i processen.

Pressen skriver:

”Sophie Kinsella har fingeren på den kulturelle puls, samtidig med at hun efterlader mig flad af grin.” – Jojo Moyes

”Med humor og lethed bekender bogen sig til overbevisningen om, at kærlighed i sidste ende overvinder alt.” – Publishers Weekly

”Kinsella har et ægte talent for at skrive sjovt.” – The Boston Globe

Partycrasheren har skarpsindigheden, humoren, varmen og de pragtfulde karakterer, som jeg elsker ved Sophie Kinsellas bøger.” – Jo Thomas

”Jeg elsker at forsvinde ind i en Sophie Kinsella-bog.” – Jodi Picoult

”Fyldt med fantastiske karakterer og rablende skøre situationer. Jeg elskede den fuldstændigt!” – Jill Mansell

”Eskapisme af den bedste slags.” – Lucy Diamond

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702360370
Udgave 1
Udgivet 2022
Sider 402
Omslagsgrafiker Mette Schou - gipsy graphics
Oversætter Dorte Andersson
Vejledende pris: 199,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail