Kasper Hjulmand - Fodbolddrømmer

Morten Glinvad

Udkommer d. 27-10-2022
Hent forsidebillede
(1,90 MB)

For en bonderøv fra Djursland kan det ikke blive større end at føre det danske landshold på banen i store opgør og store slutrunder. Med hele nationens følelser på spil.

Kasper Hjulmand fik vækket sin fodboldpassion af Ajax og Barcelonas spektakulære storhold i halvfemserne. Siden dengang har han udforsket spillets uendelige muligheder i jagt på sejre og succes og drømmen om den ultimative lykkefølelse på sidelinjen.

Men undervejs er drømmene blevet udfordret. Af en fodboldverden præget af grådighed og egoisme. Af unuancerede prædikater fra mennesker, der ikke forstår ham. Og af ham selv. For hvad stiller man op med en erkendelse af først at finde ro, når fodbolden er på afstand?

Journalisten Morten Glinvad har fulgt Kasper Hjulmand gennem flere år. Han har lyttet med til taktikmøder og var som en af ganske få indviet i Kasper Hjulmands inderste tanker, da han i al hemmelighed besluttede sig for at sige ja til at blive Danmarks nye landstræner.

Denne nye og udvidede udgave af Kasper Hjulmand – Fodbolddrømmer fortæller også historien om de to første begivenhedsrige år som landstræner med EM 2021 som det store højdepunkt. Her stod Kasper Hjulmand pludselig midt i et nationalt traume, da Christian Eriksen kollapsede i Parken. Siden udviklede sommeren sig til præcis den rød-hvide folkefest og begejstring, som Hjulmand havde drømt om at se landsholdet skabe.

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702360974
Udgave 1
Udgivet 2022
Sider 398
Omslagsgrafiker Sune Ehlers
Vejledende pris: 329,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail