Om rejser

Troels Kløvedal

Udkommer d. 08-04-2022
Hent forsidebillede
(456,00 KB)

”Vi rejser for at finde ud af, hvor vi hører hjemme.”

 

Troels Kløvedal rejser ud for at møde verden. Men det er også her, på rejsen, at han møder sig selv. Til søs på Nordkaperen lærer han os om den store verden, men også om fællesskabet, ensomheden og hjemlængslen. For rejsen er inkarnationen af det frie uafhængige liv, og det frie liv under åben himmel er kun noget, man lever en gang imellem. Derfor må man suge til sig af bølgeskvulp, vajende palmetræer og mødet med det, der kan synes så fjernt fra ens eget.

 

Troels Kløvedal levede et liv gennemsyret af udlængsel og rejselyst og minder os om, at verden bliver større, jo mere man rejser.

Med uddrag fra: Øerne under vinden,  Alle mine morgener på jorden, Hvad sang sirenerne, Fra Tahiti til Thyborøn med Nordkaperen, Kærligheden, kildevandet ... og det blå ocean, Bidevind og Blåhvaler, Kineserne syr med lang tråd

Gyldendal Kolibri er bøger om stærke emner skrevet af store forfattere. Kolibrien hører til blandt verdens mindste fugle, og bøgerne i Gyldendals Kolibri-serie er da også mindre end de fleste bøger. Serienavnet er altså både et nik til formatet og samtidig til Gyldendals historie, hvor forlaget igennem tiden lejlighedsvis har benyttet fuglenavne til sine kendte bogserier - Uglen, Spætten og Bekkasinen. Og forlagets logo er en trane.

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702361889
Udgave 1
Udgivet 2022
Sider 64
Omslagsgrafiker Alette Bertelsen
Vejledende pris: 59,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail