Hvad hjertet aldrig glemmer

Kelly Rimmer

Udkommer d. 10-11-2022
Hent forsidebillede
(296,00 KB)

"Rimmers fuldendte og medrivende gengivelse af krigen i det nazi-besatte Polen – af hverdagen, modstanden, overlevelsen og kærligheden – fænger helt til sidste side.”
– Lisa Wingate

Polen, 1939. Allerede fra barnsben vidste Alina Dziak, at hun en dag ville gifte sig med sin bedste ven, Tomasz. Nu er de unge og forelskede, og trods rygter om nazister ved den polske grænse nærer Alina stadig håb om en lykkelig fremtid sammen. Men den nazistiske besættelse kaster skygger over hverdagen, og snart er landsbyen splittet af frygt og had. Og så en dag forsvinder Tomasz ...

Florida, 2019. Alices mormor ligger på sit dødsleje. Hun har mistet talens brug, men forsøger desperat at give familien en sidste besked. Hun ønsker, at Alice tager tilbage til Polen for at finde hendes morfar. Den morfar, som Alice troede var død … Men vover Alice at efterlade sin egen lille familie for at grave i familiens mørke fortid?

Hvad hjertet aldrig glemmer er en hjerteskærende og uforglemmelig fortælling om to kvinder adskilt af tid og sted, men forenet af slægtsbånd, kærlighed, krig og tab. Historien er en gribende påmindelse om, at det nogle gange kan tage et helt liv at finde vores stemme, førend vi lærer at stole på den.  

Pressen skriver:
”En intens fortælling om overlevelse, modgang og hjertesorg.”
New York Journal of Books

”Kelly Rimmer har overgået sig selv ... Hvis du kun har tid til at læse en bog i år, bør det være Hvad hjertet aldrig glemmer.”
– Fresh Fiction

"Fans af Nattergalen og Blomstrende syrener vil elske denne smukke og uforglemmelige fortælling."
– Pam Jenoff

“Rimmer forener fortid og nutid så overbevisende, at de to kvinders historier bliver meget gribende.”
– Booklist

”En uforglemmelig og smuk historie om håb, kærlighed og modstandsdygtighed"
Historical Novels Society

”Meningsfuld underholdning til mange læsere"
– Lektørudtalelse

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702364606
Udgave 1
Udgivet 2022
Sider 480
Omslagsgrafiker Lonnie Hamborg - Imperiet
Oversætter Birgitte Brix
Vejledende pris: 249,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail