Efter Tågeøen

Mariette Lindstein

Udkommer d. 22-06-2023
Hent forsidebillede
(1,80 MB)

Sjette, selvstændige bind i Mariette Lindsteins bestsellerserie om sekten på Tågeøen.

En julinat for halvtreds år siden blev Tågeøen ændret for altid.

Julia Frisk har egentlig lagt Tågeøen bag sig, men så modtager hun et desperat opkald. Franz Oswald, den tidligere sektleder, har låst sig inde i herregårdens kælder og nægter at komme ud. Da Julia modvilligt vender tilbage til øen for at overtale ham til at bryde sin selvvalgte isolation, forvandles det, der bare skulle være et lynhurtigt besøg, til noget helt andet. En anonym kilde tipper den avis, hun arbejder på, om et halvtreds år gammelt uløst mysterium på Tågeøen.

Tre teenagepiger forsvandt sporløst en julinat. Hændelsen rystede det lille samfund og selv nu er det noget, man nødigt taler højt om. De overtroiske øboere er overbeviste om, at øens spøgelse, Grevinden, lokkede pigerne ud på klipperne, hvor de sprang i døden.

Julia begynder at modtage makabre ledetråde, mens Franz rystes i sin grundvold, da sporene peger på herregården og hans sadistiske far. Franz bliver mere og mere overbevist om, at hans egen adfærd er nedarvet gennem generationer af usigelig ondskab.

Hvad skete der egentlig den nat for halvtreds år siden? Og hvem er det, der lurer i kulisserne og overvåger Julia?

EFTER TÅGEØEN er sjette, selvstændige bind i romanserien om sekten Via Terra. Bøgerne er solgt til filmatisering og udkommer i pt 14 lande.

Romanserien om Tågeøen bygger på den svenske forfatter Mariette Lindsteins egne oplevelser. Hun blev som 20-årig draget ind i den kontroversielle nyreligiøse Scientology-bevægelse. I over 20 år arbejdede hun blandt andet på topniveau i sektens hovedkvarter uden for Los Angeles. Først i 2004 lykkedes det hende at slippe væk. Ud over sin forfattervirksomhed holder hun foredrag om farerne ved sekter.

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702364767
Udgave 1
Udgivet 2023
Sider 400
Omslagsgrafiker Harvey Macaulay - Imperiet
Oversætter Signe Lyng
Vejledende pris: 199,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail