Mord på øen

Marianne Cedervall

Udkommer d. 04-05-2023
Hent forsidebillede
(5,15 MB)

Anki Karlsson flytter til Gotland, efter hun for nyligt er blevet enke. Hun udlever en gammel drøm og køber to islandske heste for at nyde den smukke natur og tage hul på et nyt kapitel i sit liv.

Men Anki når knapt at pakke ud, før idyllen krakelerer. Nogen vandaliserer kirken, en hest bliver forgiftet i Ankis stald, og da et lig af en kvinde bliver fundet i hendes have, bliver mistanken rettet mod hende.

Sammen med den pensionerede kriminalkommissær Tryggve er Anki fast besluttet på at finde ud af, hvem der forstyrrer freden i den normalt så fredelige lilleby. De er et umage makkerpar, men det viser sig, Anki har sans for opklaringsarbejdet. Ingen af dem havde imidlertid forestillet sig, hvor farlig en opgave de har kastet sig over. For hvem i den lille charmerende landsby har motiv til at dræbe?

Mord på øen er første bog i Marianne Cedervalls Karlsson & Fridman-serie.

Pressen skriver:

”Jeg glæder mig allerede til næste krimi i serien.”
**** – Krimihjerte

"Marianne Cedervall har skabt en indtagende blanding af feelgood og detektivroman. Hun holder læseren fanget hele vejen, indtil trådene er redt ud."
- DAST Magazine / SWE

"Skøn fortælling – kun med begrænset mængde vold. En god kontrast til den modgang og elendighed, vi oplever i både virkelighedens verden og fiktionen."
- En samlares hjärna, blog / SWE

”Intens og velskrevet – perfekt læsning.”
- Wiener Journal / DE

"Marianne Cedervall har skabt sin egen genre. Blød krimi … Det var en vidunderlig læseoplevelse, selvfølgelig i ét stræk."
- Bokhora / SWE

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702376814
Udgave 1
Udgivet 2023
Sider 336
Omslagsgrafiker Emma Graves
Oversætter Ninna Brenøe
Vejledende pris: 249,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail