Alle kongens mænd

Elina Backman

Udkommer d. 09-05-2023
Hent forsidebillede
(2,72 MB)

Da Saana Havas bliver fyret fra jobbet som journalist, beslutter hun sig for at tilbringe sommeren hos sin moster i landsbyen Hartola for at lade op og finde ud af, hvad hun skal med sit liv. Men da hun finder ud af, at en ung pige 30 år tidligere blev fundet død i en elv uden for Hartola, begynder hun at grave i sagen. Det er dog ikke alle i landsbyen, der synes, at hun skal vække den gamle sag til live. 

Samtidig er kriminalkommissær Jan Leino i gang med at efterforske et særpræget drab i Helsinki, hvor et lig er blevet fundet med nogle iøjnefaldende brændemærker. Snart efter dukker endnu et lig op med tilsvarende brændemærker, og det virker, som om der er en seriemorder på spil i Finlands hovedstad, Helsinki.

Da Saana og Jan bliver sat op på en blind date, begynder de at tale om sagerne, de hver især efterforsker. Er der mon en sammenhæng mellem den 30 år gamle sag og de nye mord?

Alle kongens mænd er første bog i en krimiserie om Saana Havas. Kriminalromanen, der er den finske forfatter Elina Backmans debut, udkom i Finland i 2020 og er blevet en rost bestseller, der er solgt til udgivelse i over 15 lande, ligesom den er nomineret til flere priser. 

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702378597
Udgave 1
Udgivet 2023
Sider 448
Omslagsgrafiker Henrik Koitz
Oversætter Birgita Bonde Hansen
Vejledende pris: 249,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail